Tingimused ja info


Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta tai soittamalla aukioloaikoina suoraan myymäläämme. Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilaustasi koskevat tiedot. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Saat tilausvahvistuksen jälkeen laskun. Lähetämme tilaukset/paketit vasta kun maksusuoritus on onnistunut! Pidämme varausta 3 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu jää suorittamatta. Jos tilauksesta maksusuoritus kuitenkin suoritetaan 3 päivän jälkeen ja jokin tuote on tilapäisesti loppu siitä ilmoitetaan heti tilaajalle maksusuorituksen jälkeen. Siinä tapauksessa emme hyvitä laskusta tilapäisesti loppunutta tuotetta vaan ensisijaisesti tuote korvataan uudella saman hintaisella tuotteella/tuotteilla ja toissijaisesti lähetämme paketin vasta sitten kun tilapäisesti loppunutta tuotetta saadaan lisää varastoon (1-4 viikkoa). Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Marabella:n alennuskampanjassa annetaan alennus vain uusille tilauksille. Alennusta ei saa jo maksamistaan tuotteista jos alennus astuu voimaan vasta seuraavana päivänä. Tilatessaan asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan ja lähetämme tilauksen kun maksu on suoritettu ja näkyy tilillämme. Kiirreelliset tilaukset voidaan lähettää samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät kopion maksusuorituksesta (pdf-tiedostona) sähköpostiin info@marabella.fi (maksusuorituksessa tulle näkyä arkistointitunnus). Maksu myymälään: Voit valita myös noudon myymäläämme jossa voit maksaa ostoksesi käteisellä.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia (Posti ja Smartpostia). Tuotteet lähetetään pääosin 24 tunnin kuluessa tilaamisesta ja vasta kun maksu on suoritettu. Poislukien tietysti viikonloput jolloin tilaukset lähtevät maanantaina. HUOM! EMME POSTITA PAKETTEJA ENNEN KUN MAKSUSUORITUS ON ONNISTUNUT!

Toimituskulut

Smartposti 6.50€,  posti 9,30€. 
Tilauksen lopussa voit valita haluatko noutaa Postin pakettiautomaatista (Smartpost) valitsemastasi toimipisteestä, omasta Postista.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (kun maksusuoritus näkyy tilillämme arkisin viimeistään klo 15.00) tai seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tilaus/Tuote katsotaan toimitetuksi kun tilaus/tuote on lähetetty, ilmoitettu noudettavaksi tai annettu kuljetusliikkeen haltuun. Vahingon- ja vaaranvastuu siirtyy asiakkaalle kun tilaus/tuote on luovutettu asiakkaalle, asiakkaan edustajalle tai kuljetusliikkeelle. Toimitus ja tuotteet katsotaan hyväksytyksi, ellei Marabella:lle ole seitsemän päivän kuluessa toimituspäivästä kirjallisesti huomautettu toimituksen viivästymisestä tai tuotteiden virheellisyydestä.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia virheettömiä, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, eikä pakkausta ole avattu. 
Emme ota vastaan avattuja tuotteita. 
Reklamointiaika tuotteen lähetyksestäm on 14 päivää. 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Palautuksen yhteydessä on mainittava palautuksen syy. Palautettava tuote korvataan ensisijaisesti samalla tuotteella, toissijaisesti uudella tuotteella ja kolmassijaisesti hyvitetään. Asiakas vastaa palautuskuluista. 
Mikäli tuote tai toimitus on osittain viallinen, voidaan tästä reklamoida vain viallisilta osin. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Emme myöskään vastaanota muuhun kuin palautusosoitteeseen lähetettyjä palautuksia. Toimituskuluja ei palauteta tai hyvitetä.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

-mainitse palautuksen syy
-laskun numero
-nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite
-tilinumero

Palautusosoite: Marabella, Kuussillankuja 7, 01230 Vantaa

Emme vastaanota/hyvitä myöhässä tulleita palautuksia, ellei asiakkaalla ole kuittia todisteena, että palautus on lähtenyt häneltä ajoissa. Jos Posti hävittää tai kadottaa tilauspaketin, me emme vastaa tilauksen hyvityksestä! Hyvitämme vasta sitten kun posti hyvittää paketin. Palautusoikeus alkaa siitä kun asiakas vastaanottaa tuotteen/tuotteet. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet ilman yhteydenottoa, veloitamme toimitusmaksut. Palautettujen tuotteiden rahat palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 30 vrk kuluessa siitä kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja hyvityksestä on kauppiaan kanssa erikseen sovittu. Liimasta ei saa hyvitystä!

Jos tuote on tilapäisesti loppunut voidaan asiakkaalle paluttaa puuttuvan tuotteen summa ellei asiakas toivo tilalle toista tuotetta. Tuotteiden rahat palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille 30 vrk kuluessa ilmoituksesta.

Mikäli palautettu tuote/tuotteet ovat selkeästi käytetty tai muuten huonossa kunnossa, emme palauta asiakkaalle rahoja. Liimoja ei myöskään vaihdeta uusiin!
Kyseisessä tapauksessa voimme lähettää tuotteen/tuotteet takaisin asiakkaalle ,jonka jälkeen asiakas voi noutaa tuotteet/tuotteen postitoimipaikastaan postikuluja vastaa. Laskutamme postikulut ennen lähetystä.

Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen kotona kuten sen voisi tehdä myymälässäkin.Tuotetta ei saa kuitenkaan avata pakkauksestaan, eikä sitä saa ryhtyä käyttämään tai kokeilemaan. Vaihto oikeus asiakkaalla on vain kuittia vastaan.

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Jos haluat perua tilauksen sen jälkeen, kun se on lähetetty, on sinun noudettava paketti postitoimipaikastasi ja lähetettävä takaisin meille. Jos pakettia ei noudeta, se rekisteröityy automaattisesti ei-noudetuksi, ja siitä laskutetaan jälkikäteen. Paketin palauttaminen on halvempaa kuin sen noutamatta jättäminen. Mikäli lähetyksen vastaanottajaa ei ole tavoitettu jakelun yhteydessä tai lähetystä ei ole noudettu Postista, Posti säilyttää lähetystä vain pari kalenteriviikkoa, minkä jälkeen paketti palautuu lähettäjälleen. Varmistathan että yhteystietosi ovat ajan tasalla! 

Myymälässä palautettava tuote korvataan ensisijaisesti samalla tuotteella ja toissijaisesti uudella tuotteella. Tuotteita ei hyvitetä vaan asiakas saa valita saman summan suuruudella tuotteita. Vaihto oikeus asiakkaalla on vain kuittia vastaan!

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@marabella.fi, ketli@marabella.fi tai puhelimitse numeroon 0400 499724.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen toimitettavat tuotteet on tarkistettava vastaanotettaessa. Mikäli paketti on näkyvästi vioittunut, on tavarantoimittajaa pyydettävä täyttämään valituslomake. Tällaisissa tapauksissa on välittömästi ilmoitettava asiasta Marabella:lle ja toimitettava valituslomake osoitteeseen.

Marabella 
Ruoholahdenkatu 10 
00180 Helsinki

Muuta

Marabella ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force Majoure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista vahingoista tai välillisistä haitoista.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, postituskuluja sekä hintojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietosuoja/henkilötiedot

Asiakkaiden antamia henkilötietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hallinnoimiseen. Asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.Sinu ostukorv